SERVIS KOLES

kamplc sport servis koles

Dolgoletne izkušnje, ki smo si jih nabirali z leti kolesarjenja, tekmovanj ter vzderževanja koles, in kvaliteno orodje, so zagotovilo za kakovostno in natančno vzderževanje ter servis vseh vrst koles. Z veseljem vam prisluhnemo ter pomagamo. 

Naročanje na servis

Zaradi boljše organizacije in krajših čakalnih dob imamo radi, če se na servis predhodno naročite in se dogovorimo za termin. Seveda kolo lahko pripeljete na servis tudi brez predhodnega dogovora, v tem primeru vam dodelimo prvi prosti termin.

  1. za naročilo na servis nas preprosto pokličite na telefonsko številko 05 99 52 934 ali nam pišite na info@kamplc.net
  2. pri naročanju nam zaupajte tip/znamko/model vašega kolesa in kar se da podrobno opišite vaše težave ali želje
  3. dogovorili se bomo za prvi prost termin, ki vam ustreza
  4. vaše kolo bo praviloma pripravljeno za prevzem v dveh do treh dneh od vašega termina – zamude so možne, če pride do zapleta pri dobavi kakšnega specifičnega rezervnega dela, ki ga nimamo na zalogi (v tem primeru vas bodo serviserji obvestili)
  5. ko bo kolo končano vas avtomatsko obvestimo

 

Stranke vljudno prosimo, da na servis pripeljejo čista kolesa. Če je kolo blatno ali prašno, ne moremo kvalitetno opraviti svojega dela. Kolo lahko operemo tudi mi – cena natančnega pranja/čiščenja znaša 15,00 €.

 

Glede na to, da se nahajamo znotraj območja zaprtega za promet, nas lahko, preden pripeljete kolo na servis, pokličete ali se prej oglasite pri nas za kartico, ki odpira premično zaporo. V tem primeru, vas prosimo da k nam dostopate iz smeri zahoda, po Gregorčičevi ulici.

kamplc sport servis koles kamplc sport servis koles ajdovščina