Pogoji poslovanja

Cene

Vse cene izdelkov so navedene v EUR in vključujejo davek na dodano vrednost(DDV). Cene so zagotovljene za dan naročila in se lahko, brez predhodnega obvestila, dnevno spremenijo.

V trgovini Kamplc sport vedno kupujete po najboljših cenah.

Če pri kateremkoli od slovenskih trgovcev najdete enak izdelek, ki je pri nas na zalogi, po nižji ceni kot pri nas, nam to sporočite in mi vam zagotovimo enako ceno v naši trgovini.

Kako uveljavim garancijo ugodne cene? 

Posredujete nam objavljeno konkurenčno ceno prek elektronske pošte.

Garancija ugodne cene velja za vse artikle* iz redne ponudbe slovenskih trgovcev pod pogojem, da je izdelek pri trgovcu, ki ponuja nižjo ceno dejansko tudi dobavljiv v tistem trenutku. Izdelek iz konkurenčne ponudbe mora biti identičen v barvi in velikosti. Garancija ne velja v primerih razprodaj zaradi zaprtja trgovin, privatnih razprodaj ali drugih nestandardnih prodajnih akcij.
Pri uveljavljanju garancije najnižje cene drugih ugodnosti za artikel s sprejeto garancijo najnižje cene ni mogoče koristiti.
*zaradi trenutnih težavnih razmer na trgu, ki so posledica epidemije virusa Covid-19 ne velja za kolesa 

Naročila - koraki nakupa

1.) Blago lahko naročate 7 dni v tednu in 24 ur na dan.
Preden naročite blago, lahko vsebino naročila popravljate v nakupovalni košarici. V košarici lahko izdelke dodajate, spreminjate količino in brišete posamezne izdelke. Če ste prepričani, da želite izdelke, ki jih imate v nakupovalni košarici kupiti, kliknite »zaključi nakup«. V primeru ko kupujete prvič, kliknite na gumb »ustvari račun«. V kolikor ste že registrirani, vpišite samo naslov elektronske pošte in svoje geslo. Kot registriran uporabnik boste lahko pregledovali svoja naročila.  Zaradi komunikacije ob dostavi pošiljke preverite pravilnost naslova dostave in svojo telefonsko številko. V meniju dostava si lahko ogledate morebitne stroške dostave. Nakup potrdite s klikom na »potrditev naročila«. Potrditev naročila boste na vpisan elektronski naslov prejeli takoj.

Nekateri artikli nimajo "nakupovalne košarice". Te artikle naročate preko elektronske pošte info@kamplc.net ali telefona 05/99 52 934 in jih prevzamete v naši poslovalnici.

V kolikor se ne želite prijaviti, lahko želeno blago naročite tudi preko elektronske pošte info@kamplc.net ali telefona 05/99 52 934 v delovnem času naše poslovalnice.

2.) Naročilo potrjeno - pogodba sklenjena 
Ponudnik naročilo pregleda v največ 48 urah, preveri dobavljivost in naročilo potrdi ali z razlogom zavrne. Ponudnik si pridružuje pravico, da pokliče uporabnika na njegovo telefonsko številko. Ob potrditvi naročila, ponudnik obvesti kupca po elektronski pošti o predvidenem roku dostave.

3.) Blago odposlano
Ponudnik v obljubljenem roku zapakira in odpošlje blago s priloženim originalnim računom in morebitnimi navodili in garancijskim listom.

4.) Shranjevanje naročila oziroma pogodbe
Potrjeno naročilo oziroma pogodba je v elektronski obliki shranjeno na strežniku podjetja Kamplc sport d.o.o. Gregorčičeva 10, 5270 Ajdovščina. Kupec lahko dobi kopijo pogodbe s poslano zahtevo po elektronski pošti na naslov info@kamplc.net ali po telefonu 05/99 52 934.

Plačilo in hitra dostava

Za področje Slovenije lahko kupec v postopku naročanja izbere naslednje načine plačila:

 • z gotovino ob prevzemu blaga (po povzetju)
 • z nakazilom na račun (ponudnika) po izdanem predračunu
 • s kreditno kartico(Eurocard/Mastercard ali Visa)
 • preko PayPal-a* (omogoča uporabo kreditnih ter debetnih kartic kot so Eurocard/Mastercard ali Visa itd...


* Pri plačilu preko sistema PayPal je popust v primeru akcijske ali promocijske cene 4% nižji.

 • V primeru plačila po povzetju se naročeno blago plača dostavljalcu blaga ob prevzemu.
 • V primeru bančnega nakazila po potrditvi naročila kupec prejme predračun preko elektronske pošte, blago pa se kupcu odpremi po dospetju sredstev na račun prodajalca.
 • V primeru plačila s kreditno kartico se blago kupcu odpremi naslednji delovni dan.

V naši poslovalnicI v Ajdovščinii vam omogočamo tudi nakup na obroke:

 • nakup na 12 obrokov z obročnimi plačilnimi karticami pri katerem najnižji obrok znaša 50€

 

Zagotavljamo vam takojšnjo dobavo (v dveh delovnih dneh) vsega naročenega blaga iz naše zaloge. Vsi artikli, ki so v postopku vašega nakupa označeni "na zalogi", so v tem trenutku dejansko na zalogi v naši trgovini. Do izjeme lahko pride le v primerih več hkratnih naročil zadnjih kosov. V tem primeru ima prednost prve izdobave prvo oddano naročilo. Seveda se bomo potrudili, v kolikor je le mogoče, izdobaviti tudi preostala naročila. Na dan dostave vas bo naša dostavna služba 2 - 3 ure pred dostavo prek SMS sporočila obvestila o svojem prihodu.  

V kolikor bi želeli kupiti nek soroden izdelek, pa ga ne najdete v naši trgovini, nas prosimo pokličite ali nam pišite preko elektronske pošte. 

Dostavo naročenega blaga opravlja naš pogodbeni partner  DPD d.o.o (Telefonska št.: 01/513 23 00). Vsa naročila bodo odpremljena še isti ali naslednji delovni dan (pod pogojem, da je blago na zalogi). Ob sobotah, nedeljah in praznikih odpreme blaga ne izvajamo. V primeru posebnih zahtev vas prosimo, da jih vpišete pod "opombe" na dnu naročila. Dostava blaga je omejena na ozemlje držav EU. Dostava se izvrši na vaš naslov, ki ste ga navedli ob prijavi ali naročilu. V primeru, da vas ob času dostave ni doma, se bo dostavljalec dogovoril z vami o ponovni dostavi, brez dodatnih stroškov. V primeru, da zaloga poide, vas bomo o tem nemudoma obvestili in vam predstavili ostalo ponudbo ali vam sporočili dobavni rok za naročene artikle. Možen je tudi osebni prevzem naročenega blaga v naši poslovalnici. 
Največji znesek naročila za plačilo po povzetju je 2500€.

Dostava je za vsa naročila nad 100 € brezplačna, stroški dostave pri naročilih manjših od 100 EUR pa znašajo  5 EUR  in so enotni za celotno Slovenijo.

Dostava koles z vrednostjo do 1999€ v EU se obračuna po tedaj veljavnem cenuku dostavne službe. Dostava koles z vrednostjo nad 1999€ je brezplačna za EU. 
Dostava električnih koles z vrednostjo do 3999€ v EU se obračuna po tedaj veljavnem cenuku dostavne službe.

 

Vračilo blaga

Kupec lahko naročeno blago iz kakršnega koli razloga vrne v 14 dneh od prejema . Prav tako zadošča, da nam kupec v 14 dneh pisno sporoči, da odstopa od naročila, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. V tem primeru pa nam mora v naslednjih 14 dneh nerabljeno in nepoškodovano blago vrniti v originalni embalaži. Kupnino za vrnjeno blago bomo kupcu vrnili na transakcijski račun najkasneje v 14 dneh. Morebitne stroške vračila krije kupec.

Artikle, ki jih zaradi njihove narave ni mogoče vrniti po pošti, po naročilu prodajalca pobere dostavna služba, ki jo določi prodajalec. Stroške vračila artiklov krije kupec.
* elektronska naprava (ure, števci), ki je bila prižgane, se smatra kot rabljena in jo ni mogoče vrniti

Vračilo poškodovanih pošiljk

V primeru, da je paket poškodovan, v njem manjka vsebina ali kaže znake odprtja, mora kupec sprožiti postopek reklamacije pri dostavljalcu blaga (podjetje DPD). Skupaj bomo poskrbeli, da bo reklamacija rešena v najkrajšem možnem času.

Reklamacija

V kolikor blago nima lastnosti, ki jih je prodajalec izrecno obljubil, če je prodajalec poslal napačne izdelke, v napačni količini, barvi ali blago kako drugače odstopa od kupčevega naročila, potem kupec blago reklamira. Po vnaprejšnjem dogovoru s prodajalcem je možno blago vrniti tudi po pošti, sicer pa se vračilo izvrši osebno v trgovini.

Garancija

Proizvajalec je v skladu z zakonom dolžan kupcu zagotoviti garancijo za brezhibno delovanje kupljenega blaga. Garancijo lahko kupec uveljavlja neposredno pri proizvajalcu ali njegovem pooblaščenem servisu. Garancijo lahko kupec uveljavlja z garancijskim listom in računom prodajalca.

Proizvajalec je dolžan garancijsko popravilo opraviti v 45 dneh od prejema blaga, v nasprotnem primeru pa artikel zamenjati z drugim, enakovrednim in brezhibnim artiklom. Kupec lahko garancijo uveljavlja tudi pri prodajalcu, vendar tudi v tem primeru velja določilo iz prejšnjega odstavka.

Vračilo blaga v garanciji se opravi v skladu s pogoji, ki jih proizvajalec navede na garancijskem listu.

V kolikor želite pošiljko vrniti na naše stroške, se je o tem potrebno predhodno dogovoriti. 

Stvarna napaka

Napaka je po Zakonu o varstvu potrošnikov stvarna:

 • če blago nima lastnosti, ki so potrebne za njeno normalno rabo ali za promet;
 • če blago nima lastnosti, ki so potrebne za posebno rabo, za katero jo kupec kupuje, ki pa je bila prodajalcu znana oziroma bi mu morala biti znana;
 • če blago nima lastnosti in odlik, ki so bile izrecno ali molče dogovorjene oziroma predpisane;
 • če je prodajalec izročil blago, ki se ne ujema z vzorcem ali modelom, razen če je bil vzorec ali model pokazan le zaradi obvestila.

Uveljavljanje stvarne napake

Kupec nas mora o morebitni stvarni napaki skupaj z natančnim opisom le-te obvestiti najkasneje v roku dveh mesecev od dneva, ko je napako odkril. Če je od prevzema artikla preteklo že več kot dve leti, uveljavljanje stvarne napake ni več mogoče. Hkrati mora kupec omogočiti pregled artikla. Za uveljavljanje stvarne napake izpolnite obrazec, ki ga najdete TUKAJ.

Pravico do uveljavljanja stvarne napake na artiklu natančneje urejajo določila ZVPot.

Darilni boni

Koriščenje bona:

 • Znotraj košarice, v kateri se nahaja tudi vaš izbrani artikel, boste našli prostor za vnos darilnega bona.
 • V prostor za vnos kode/bona vpišite deset mestno kodo, ki se nahaja na vašem bonu.
 • S klikom na gumb »uporabi kodo« darilni bon aktivirate.
 • Če je koda pravilna vam bo sistem avtomatično odštel znesek bona od zneska naročila.
 • V primeru, da koda ni pravilna vam bo sistem javil, da ste vpisali napačno kodo.

*  Uporabite lahko več darilnih bonov za posamezen nakup. Menjava darilnega bona za gotovino ni mogoča. V določenih primerih darilnih bonov ni mogoče kombinirati s promocijskimi kodami. Darilni bon je unovčljiv eno leto od datuma/dneva nakupa.


Promocijske kode

Uporaba promocijske kode:

 • Popusti veljajo na MPC
 • Znotraj košarice, v kateri se nahaja tudi vaš izbrani artikel, boste našli prostor za vnos promocijske kode .
 • V prostor za vnos kode vpišite promocijsko kodo.
 • S klikom na gumb »uporabi kodo« kodo aktivirate.
 • Če je koda pravilna vam bo sistem avtomatično upošteval ugodnost, ki jo vnešena koda predstavlja.
 • V primeru, da koda ni pravilna vam bo sistem javil, da ste vpisali napačno kodo .

* Promocijske kode ne veljajo za artikle z uveljavljeno garancijo najnižje cene.

* Promocijske kode ne veljajo za artikle s ceno ,,namesto''. Izjema so kode, ki prinašajo popust na celoten nakup (npr. BDAY, MNENJE, WELCOME).

* Pri posameznem nakupu je možno uporabiti le eno promocijsko kodo. Nekaterih promocijskih kod ni mogoče uporabiti skupaj z darilnimi boni.

 

Artikli na spletni strani

Dopuščamo možnost napake pri vnosu tehničnih specifikacij artiklov. Slike artiklov lahko odstopajo od dejanskih.

 

Pritožbe in spori

Ponudnik spoštuje veljavno zakonodajo o varstvu potrošnikov. Ponudnik mora v 5 delovnih dneh potrditi, da je prejel pritožbo in kupca obveščati o poteku postopka. Ponudnik se zaveda, da je bistvena značilnost potrošniškega spora, vsaj kar zadeva sodno reševanje, njegova nesorazmernost med ekonomsko vrednostjo zahtevka in stroški, ki nastanejo pri reševanju samega spora. To je tudi glavna ovira, da potrošnik ne sproži spora pred sodiščem. Zato se ponudnik prizadeva po svojih najboljših močeh, da se morebitni spori rešijo sporazumno.

V primeru težav lahko kupec ponudnika Kamplc sport d.o.o., kontaktira preko telefona na telefonsko številko 05 99 52 934 ali po elektronski pošti na info@kamplc.net. Pritožba se odda prek e-poštnega naslova ali pisno na sedež podjetja, Kamplc sport d.o.o., Gregorčičeva 10, 5270 Ajdovščina.

Izvensodno reševanje potrošniških sporov

Skladno z zakonskimi normativi Kamplc sport d.o.o. ne priznava nikakršnega izvajalca izvensodnega reševanja potrošniških sporov kot pristojnega za reševanje potrošniškega spora, ki bi ga potrošnik lahko sprožil v skladu z Zakonom o izvensodnem reševanju potrošniških sporov.

Skladno z uredbo (EU) št. 524/2013 Evropskega parlamenta in Sveta o spletnem reševanju potrošniških sporov ter spremembi Uredbe (ES) št. 2016/2004 in Direktive 2009/22/ES. Kamplc sport d.o.o. objavlja elektronsko povezavo na platformo za spletno reševanje potrošniških sporov (SRPS). Platforma je na voljo potrošnikom tukaj: https://webgate.ec.europa.eu/odr/main/index.cfm?event=main.home.show&lng=SL.