Kdo smo?

Začetki Kamplca segajo v leto 1999, ko smo, kot skupina snowboard entuziastov zime preživljali ''pri Kamplcu'', gradili objekte in se zabavali. S časom je stvar prerastla v društvo - Deskarski klub Kamplc, leta 2008 pa še v podjetje, ko smo odprli snowboard in gorsko kolesarsko trgovino KAMPLC SPORT v Ajdovščini.

Od samega začetka strankam nudimo najkakovostnejše proizvode za kolesarjenje in deskanje na snegu. Nenehno se trudimo in dopolnjujemo naš asortiman artiklov in poprodajnih storitev, ter si vedno vzamemo čas za pomoč in nasvete našim strankam. 

Izkušeni prodajalci in preverjena oprema.

Vsi zaposleni v Kamplc sportu smo navdušeni športniki, tekmovalci, trenerji in opremo, ki jo prodajamo vedno tudi sami preizkusimo. Veš čas iščemo nove produkte in proizvajalce in z znanjem ter izkušnjami, ki smo jih pridobili v mnogih letih, za vas izberemo le najboljše.

Naša ekipa si bo z veseljem vzela čas za vas in nasvet pri nakupu opreme. Konec koncev imamo vsi radi te športe in verjamemo, da se bomo večkrat srečali tudi zunaj, na terenu, kjer vsi najraje preživljamo naš prosti čas.

 

Osnovni podatki podjetja:

KAMPLC SPORT D.O.O.

Gregorčičeva ulica 10, 5270 Ajdovščina

ID za DDV: SI16693248

Davčni zavezanec: DA

Matična številka: 6591647000